HÓANGYALKÁK, HÓEMBERKÉK ÉS VIDÁMAN JÁTSZÓ CSIBÉSZKÉK!

Nemcsak a hó csillogott, hanem a Csibészkék csillagszemei is, amikor Zselyke  csoporttásukhoz megérkeztünk és egy nagyszerű délelőtt részesei lehettünk.

CIPŐSDOBOZNYI ÖRÖM

A 2018-2019-es tanév SNAC önkéntességi programunk decemberi tevékenységének második karitatív megmozdulása az advent időszakában az „Egy doboz és egy gyermeki mosoly” címet viselő mozgalom volt.

KARÁCSONYRA KÉSZÜLŐDVE

„Adventi csend van,

 Készül-e, mondd a szíved?...”

KARÁCSONYI KONCERT

Ma az óvodánk tornatermében sor került a „Mesés Karácsony” / „Turneu de colinde” karácsonyi koncertre, a sepsiszentgyörgyi Ifjúsági Echo Egyesület/Asociația de Tineret ECOU jóvoltából.

MA NÁLUNK JÁRT A MIKULÁS!

A mai délelőtt valahogy más volt, mint a megszokott. Több izgalommal, kíváncsisággal, türelmességgel és várakozással volt fűszerezve.

KARÁCSONYI KÉZMŰVES DÉLUTÁN

Hamarosan kezdődik az adventi időszak, így együtt igyekeztünk ráhangolódni - nem csak fizikailag, hanem lelkileg is a szeretet ünnepére.

JÓ ÉRZÉS SEGÍTENI MÁSOKON!

Idén is folytatjuk a SNAC önkéntességi programot, és már is jótékonykodtunk a „Gyümölcsök és zöldségek adományozó hete” keretén belül.

ALMA, ALMA, PIROS ALMA ODAFÖNN A FÁN

2018. október 18-án a Csibészkékkel ellátogattunk az illyefalvi gyümölcsösbe, ahol megfigyelhették az almafákat, rajta a pirosló almákat, kipróbálhatták az almaszedés mozzanatait, megízlelhették a szorgos munkával begyűjtött friss gyümölcsöt.

BARÁTAINK AZ ÁLLATOK

Október 9-én, egy meleg őszi reggelen örömmel indultunk a Székely Nemzeti Múzeum felé. Átjutva a már ismerős varázskapun, Vinceffy Orsolya múzeumpedagógus várt bennünket és egy interaktív foglalkozáson vettünk részt.

KRUMPLIT – PITYÓKÁT - BURGONYÁT SZEDTÜNK

2018. szeptember 28-án a lelkes Csibészkékkel ellátogatottunk K.B.Anna szüleinek a pityókás földjére, ahol egy élménydús délelőtt részesei lehettünk.