A kenyér útja

     Tájegységünk étkezési szokásai egyre jobban feledésbe merülnek, a modern technológia térhódítása egyre inkább kiszorítja a régi értékeket, hagyományokat. Gyermekeinknek, sajnos nem minden esetben adódik lehetőségük, hogy megismerjék ezen értékek forrását, hogyanját, miértjét. Éppen ezért rendkívül megörültünk a Kovászna Megyei Művelődési Központ által támogatott ,,A kenyér útja,, című projektben való részvételi lehetőségnek.

Boldogság Program a Hófehérkében

Hófehérke Óvoda elnyerte az ÖRÖKÖS BOLDOG ÓVODA címet.

 

A “Jobb Veled a Világ” Alapítvány minden évben megünnepli sikereit egy szakmai nap keretén belül. A “Boldogságóra szakmai nap” és díjátadó ünnepélyen a Hófehérke Napköziotthont az intézmény vezetője és jómagam képviseltük.

A IV. CSÖPPNYI CSALÁDKALANDOK MESEÍRÓ ÉS ILLUSZTRÁLÓ VERSENY DÍJAZÁSA

2017 június 12-én sor került óvodánkban a IV. CSÖPPNYI CSALÁDKALANDOK megyei meseíró és illusztráló verseny eredményhirdetésére.

Tágasságot nekünk is......

http://www.3szek.ro/load/cikk/102859/tagassagot_nekunk_is

KIÁLLÍTÁS A BEÉRKEZETT MESÉK ILLUSZTRÁCIÓIBÓL-IV. KIADÁS

Óvodásoknak meghirdetett Csöppnyi családkalandok negyedik megyei meseíró és -illusztráló pályázat

A Boldogság Világnapja

Énekelj a boldogságért

Március 20-án van a Boldogság Világnapja,  amire a Hófehérke Napközi apraja-nagyja nagy lelkesedéssel  készülődött. 

A VARÁZSMADARAINK MEGYEI RAJZVERSENY NYERTESEI

Március 1-én sor került a sepsiszentgyörgyi Hófehérke-, Gulliver-, és Benedek Elek Napköziotthonok, valamint a Vinca Minor Egyesület partnerségben, a Kovászna Megyei Tanfelügyelőséggel az „Együtt a természetért” nevelési projektpartnerség keretén belül meghirdedett "VARÁZSMADARAINK" megyei rajzverseny eredményhírdetésére és díjátadására.

Boldogság Program

http://boldogsagora.hu/a-celok-kituzese-es-elerese-honapjanak-pedagogusai/

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - "CSÖPPNYI CSALÁDKALANDOK" IV. kiadás

A sepsiszentgyörgyi Hófehérke Napköziotthon egy nevelési projekt részeként megyei meseíró és illusztráló pályázatot hírdet IV. kiadásban „Csöppnyi családkalandok” címmel Kovászna megye óvodás gyermekei számára, magyar és román nyelven. A verseny szerepel a 2016-2017-es tanév Megyei Oktatási Tevékenységek naptárában. A pályázat témája egy családkaland: gyermekek által alkotott és óvó néni átal lejegyzett mese és annak illusztrációja. A mesék a csoport közös alkotása,  az illusztrációk viszont  különböző technikákkal megvalósított egyéni vagy csoportos alkotások kell legyenek. Az alkotások szereplői lehetnek: valós személyek, állatok, növények vagy tárgyak.

VARÁZSMADARAINK MEGYEI RAJZPÁLYÁZAT

A Varázsmadaraink megyei rajzpályázat eredményhírdetése és díjátadó ünnepsége.