KARÁCSONYRA KÉSZÜLŐDVE

„Adventi csend van,

 Készül-e, mondd a szíved?...”

A Csibészkéké és a mienk igen, bátran kijelenthetjük, hiszen a csendes várakozás időszakában olyan tevékenységeket folytattunk, amely segített felkészülni arra, hogy alázattal várjuk a csodát, mely nemsokára megszületik mindannyiunk szívében. Naponta örömmel énekeltünk az adventi koszorú körül, fogadalmak kijelentésével jóságszalmát helyeztünk kis Jézus jászolába és igyekeztünk még jobban figyelni egymásra. Izgalommal és titoktartással készítgettük az apró karácsonyi ajándékokat, majd szeretetünket belegyúrva és dagasztva sütöttük meg a finom mézes pogácsát. Mindezt olyan céllal, hogy a Csibészkék is megtapasztalják az ajándékozás örömének érzését.

Hisszük, hogy a pogácsák elfogyasztása a szülők és testvérkék szívét is megtölti szeretetünkkel és együtt, meghit hangulatban tudják várni a legszebb ünnepet.

 

ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

Szerkesztette: Bedőházi Emese Aranka és Sikó Réka óvónők

FELKESZULVE A SUTESRE KIMERJUK A HOZZAVALOKAT KIMERJUK A HOZZAVALOKAT 2 KIMERJUK A HOZZAVALOKAT 3 KIMERJUK A HOZZAVALOKAT 4 GYURJUK DAGASZTJUK GYURJUK DAGASZTJUK GYURJUK DAGASZTJUK 3 KINYUJTJUK KINYUJTJUK 2 KIVAGJUK A MINTAKAT KIVAGJUK A MINTAKAT 2 TEPSIKBE RAKJUK ES MEGSUTJUK TEPSIKBE RAKJUK ES MEGSUTJUK 2 A FINOM MEZES POGACSAK