JÓ ÉRZÉS SEGÍTENI MÁSOKON!

Idén is folytatjuk a SNAC önkéntességi programot, és már is jótékonykodtunk a „Gyümölcsök és zöldségek adományozó hete” keretén belül.

A szülők naponta hozták a kis Csibészkék segítségével a gyümölcsöket, zöldségeket, amit örömmel válogattak szét és rakosgattak külön ládákba, előkészítve az átadásra. Az összegyűlt adományt a kilyéni Székely Potsa Rehabilitációs Központnak, illetve a Kovászna Megyei Szociális Ellátási és Gyermekvédelmi Vezérigazgatóság „Koldus és Királyfi” Sürgősségi Központnak adományoztuk. A központvezetők, Székely Csaba Flórián és Deák Erzsébet hálájukat fejezték ki az önzetlen segítségért.

Jó érzés, hogy tudunk segíteni, és köszönjük a Csibészkék nevében az adakozó szülőknek a hozzájárulását és külön hála K.B.A. szüleinek a három zsák krumpliért!

 Szerkesztette: Bedőházi Emese Aranka és Sikó Réka óvónők

VALOGATJUK A GYUMOLCSOKETZOLDSEGEKET VALOGATJUK A GYUMOLCSOKETZOLDSEGEKET 2 VALOGATJUK A GYUMOLCSOKETZOLDSEGEKET 3 VALOGATJUK A GYUMOLCSOKETZOLDSEGEKET 4 VALOGATJUK A GYUMOLCSOKETZOLDSEGEKET 5 MI IS BIRJUK MI IS BIRJUK 2 MI IS BIRJUK 3 EZ NEHEZEBBDE ELBIRJUK EZ NEHEZEBBDE ELBIRJUK 2 UTRA KESZEN A KIS ADOMANYOZO CSIBESZKEK